lørdag den 1. september 2007

Da Vinci mysteriet ... Go home!!

Ja man var jo på forlænget weekend i Paris for nylig, og i stedet for at gøre som alle andre turister og gå i Da Vinci mysteriets fodspor, kom jeg halvvejs ubevidst til at "træde i Amelies fodspor". Filmen Amelie er jo en fantastisk film, og min veninde Leia tog mig med hen på cafeen, hvor meget af filmen foregår. Hvad jeg imidlertidig ikke vidste var, at vi også besøgte karussellen ved Mont Martre, hvor der også er en scene. Nu har jeg jo en "fetish" for karulsselheste, og jeg fik selvfølgelig en tur i den gamle karussel, uanende at den også er med i filmen!! Jeg skulle selvfølgelig også have besøgt metrostationen, hvor pasfotoboksen står, men det bliver en anden gang. I øvrigt!! Se filmen - den er fantastisk!!!

3 kommentarer:

Bente Jensen sagde ...

Lidt misundelig. Paris=min yndlingsby og Amelie en af mine yndlingsfilm.

line_hoffgaard sagde ...

Tak for din misundelse! ;-) Jeg kan kun sige, at jeg giver dig ret: Paris er en fantastisk by!

Christina Nygaard Johansen sagde ...

Hej! Var lige inde på din Flickr side og se dine andre billeder fra Paris m.m. Der er mange gode!! :-) Og, ja - det er den samme boghandel som jeg selv faldt over den sommer for mange år siden, jeg selv var i Paris, sjovt!
...
Jeg har også valgt at abonnere på dine billeder i Google reader, så jeg ikke en anden gang skulle gå glip af noget spændende!