Svampe med mascarpone og chorizo
12 store portobellosvampe eller 20 store champignons
200 gram mascarpone
10 stilke bredbladet persille
2 fed hvidløg
salt og peber
saft af en halv citron
25 gram smør
Parmesan
Tilbehør: bredbladet persille, chorizo i skiver og groft brød
Opvarm ovnen til 225 grader.
Rens svampe og fjern stokken. Brun dem kort ved høj varme i smør på en pande. Lad dem afkøle lidt.
Rør mascarpone med hakket persille, knust hvidløg, salt/peber og citronsaft.
Hæld fyldet i svampene, læg dem i et ildfast fad og riv lidt parmesan over.
Grilles i 5 minutter.
Lad svampene afkøle lidt før de anrettes på et fad med masser af bredbladet persillestilke og med chorizoskiver langs kanten.
Lækker som forret eller som del af et tapasmåltid.
1 kommentar:
How to attract The Greatest In your residense Theater
Along with Home Music Amplifiers
Also visit my website :: reactivate
Send en kommentar