lørdag den 16. april 2011
Svampe med mascarpone og chorizo
Svampe med mascarpone og chorizo
12 store portobellosvampe eller 20 store champignons
200 gram mascarpone
10 stilke bredbladet persille
2 fed hvidløg
salt og peber
saft af en halv citron
25 gram smør
Parmesan
Tilbehør: bredbladet persille, chorizo i skiver og groft brød
Opvarm ovnen til 225 grader.
Rens svampe og fjern stokken. Brun dem kort ved høj varme i smør på en pande. Lad dem afkøle lidt.
Rør mascarpone med hakket persille, knust hvidløg, salt/peber og citronsaft.
Hæld fyldet i svampene, læg dem i et ildfast fad og riv lidt parmesan over.
Grilles i 5 minutter.
Lad svampene afkøle lidt før de anrettes på et fad med masser af bredbladet persillestilke og med chorizoskiver langs kanten.
Lækker som forret eller som del af et tapasmåltid.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
How to attract The Greatest In your residense Theater
Along with Home Music Amplifiers
Also visit my website :: reactivate
Send en kommentar